fbpx

Pienryhmävalmennus ja ryhmävalmennus Helsinki

Sinulle 30-60 vuotias nainen, joka haluat saada kesän jälkeen laadukkaalla

valmennuksella energiaa, voimaa ja kiinteyttä syksyyn!

Toteutan pienryhmävalmennusta ja ryhmävalmennusta Helsingissä Kampissa.

Syksyn 2023 ryhmät ovat alkaneet viikolla 33, mutta mukaan pääsee vielä tämän viikon!

Pienryhmät tiistai aamuisin, sekä tiistai ja torstai iltaisin.

Pienryhmät naisille, jotka haluavat saavuttaa laadukkaalla valmennuksella energiaa, voimaa ja kiinteyttä!

Haluatko vielä aloittaa syksyn liikunnalla ammattilaisen avulla?

Tarvitsetko harjoitteluun säännöllisyyttä ja suunnitelmallisuutta hyvän ryhmähengen siivittämänä?

Tuloksia, joita on yksin vaikea saavuttaa?

Aloittaa tai jatkaa kuntosaliharjoittelua ohjatusti ja turvallisesti?

Saada apua terveyttä tukevaan ravitsemukseen?

Oppia palautumiskeinoja tukemaan arkea ja jaksamista?

Pienryhmävalmennus

Mistä pienryhmässä on kysymys?

⭐️ Pienryhmävalmennus, joka on suunniteltu aloitteleville NAISILLE

⭐️ Joilla on tavoitteena kiinteytyminen, kehon vahvistaminen ja energisempi olotila

⭐️ Säännöllinen harjoitusrytmi = et voi välttyä tuloksilta ja kehittymiseltä

⭐️ Kokeneen ammattivalmentajan johdolla

⭐️ Harjoittelua joka kehittää toiminnallista voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta

Valmentajana coach Ville Vähäkoitti

Moikka,

Olen Liikuntatieteiden maisteri (LitM) ja Personal Trainer Ville Vähäkoitti.

Olen erikoistunut kokonaisvaltaiseen terveyden edistämiseen.

Pienryhmiä ja toiminnallista valmennusta olen tehnyt vuodesta 2015 tuhansien tuntien edestä. Olen varma, että pystyn auttamaan sinua turvallisen ja tuloksekkaan harjoittelun merkeissä.

Voit lukea minusta valmentajana lisää täältä.

Mitä valmennus sisältää?

✅ Ensikonsultaation, jossa kartoitetaan ryhmään soveltuvuus (paikan päällä tai puhelimessa)

✅ Säännölliset ryhmävalmennustapaamiset privaatilla treenistudiolla Kampissa viikoittain

✅ Kokeneen ammattilaisen suunnittelemat harjoitusohjelmat omatoimiseen harjoitteluun

✅ Privaatti etätuki koko valmennuksen ajan

✅ Suljettu ryhmäläisten keskusteluryhmä Whatsappissa

✅ Ohjausta terveelliseen ravitsemukseen

✅ Palautumisen ja stressin hallinan työkaluja

✅ Motivaatiota, tuloksia ja onnistumisia

 

Sekä lisäpalveluina

✅ Mahdollisuus lisätä Firstbeat-palvelu etuhintaan valmennuksen lisäksi, katso lisää täältä.

✅ Yksilötapaamiset projektia tukemaan -20 % normaalihinnasta

Personal Training

Kenelle pienryhmävalmennus sopii?

Lue alta kenelle ryhmä soveltuu.

✅ 30 – 60 vuotiaille NAISILLE harjoittelutaustasta riippumatta

Valmennus sopii kaikille täysi-ikäisille NAISILLE. Sinulla EI tarvitse olla aikaisempaa harjoittelutaustaa tai kokemusta.

✅ Tavoitteenasi on sporttinen, vahvempi ja kiinteämpi kroppa

Saat valmennuksen kautta kaikki tarvittavat työkalut, avun ja edellytykset mitä tarvitaan kiinteytymiseen ja sporttisen kropan saavuttamiseen. Käytössäsi on valmentajan vuosien osaaminen ja tietotaito.

✅ Haluat kokeneen asiantuntijan valmentajaksi

Henkilöille, jotka haluavat, että omasta terveydestä ja hyvinvoinnista vastaa AINA korkeakoulutettu ammattilainen

✅ Haluat yksityisen ja rauhallisen harjoitusympäristön

Harjoitukset pidetään Idealfysion tiloissa Kampissa. Studio on 100% privaatti, siisti ja ruuhkaton – räätälöity yksilö- ja pienryhmävalmennusten toteutukseen.

✅ Perusterveille henkilöille

Sinulla ei ole vakavia vammoja tai selkeästi harjoittelua rajoittavia tuki- ja liikuntaelinongelmia. Olet perusterve ja valmis harjoittelemaan laadukkaasti.

✅ Tykkäät harjoitella ryhmässä

Pääset harjoittelemaan mukavassa ryhmässä yhdessä muiden kanssa ja saat tästä lisäbuustia tekemiseesi. Hyvällä fiiliksellä vedetyt harjoitukset tuovat hymyn huulillesi ja saat harjoittelusta positiivisia kokemuksia. Ryhmähenki kantaa myös niillä hetkillä, kun välttämättä ei huvita ihan täysillä. 

✅ Haluat säännöllisen viikottaisen tapaamisrytmin valmentajan kanssa

Kaipaat raameja, säännöllistä ja arkeen suunnitelmallisuutta tuovaa tapaamisrytmiä oman valmentajan kanssa. Harjoittelun toteutuksen laatu paranee ohjatuilla tapaamisilla ja siirtyy mainiosti myös omatoimiseen harjoitteluun.

✅ Haluat henkilökohtaista valmennusta, mutta personal training on liian kallis vaihtoehto

Pienryhmävalmennukset ovat yli puolet edullisempi vaihtoehto palkata itselleen henkilökohtainen valmentaja eli personal trainer.

✅ Haluat tuloksia tuottavan suunnitelman ja oppia harjoittelemaan laadukkaammin

Ryhmävalmennuksen avulla tulet voimaan arjessa paremmin, saavuttamaan sporttisen kropan ja kunnon, joka on ympärivuotinen eikä vain lyhyen tiukan kuurin hetkellinen tila. Harjoitusohjelmat ja niiden laadukas toteutus kehittävät tehokkaasti voima- ja kestävyysominaisuuksia. Ohjelmoinnissa huomioidaan myös huoltava ja palauttava harjoittelu.

Kenelle en suosittele pienryhmävalmennusta?

Vaikka ryhmämuotoinen valmennus on suosittu ja tehokas liikuntamuoto, en suosittele sitä ihan jokaiselle ja kaikkiin tilanteisiin.  Alla on kolme keskeisintä tilannetta, jossa ryhmämuotoinen toteutus ei ole optimaalinen valinta sinulle.

❌  Sinulla on jokin vaiva, mikä vaatii henkilökohtaista valmennusta tai fysioterapiaa.

❌  Et pidä ryhmämuotoisesta toiminnasta vaan harjoittelet mielummin yksin valmentajan kanssa.

❌  Et ole valmis sitoutumaan tai muuttamaan tapojasi. Silloin et hyödy tästä valmennuksesta.

Asiakkaiden kokemuksia Villen ryhmistä

Olen käynyt vuoden verran Villen pienryhmätunneilla. Tunneille on aina ilo tulla ja täytyy olla tosi painava syy, että tunti jää välistä. Ville on huumorintajuinen ja huomaavainen PT, jonka aika riittää kaikille. Ville myös rakentaa tunnit ryhmäläisten mukaan, riippuen kokemuksesta ja myös omista toiveista. Vaikka tunnilla käykin eri tasoisia treenaajia, se ei ole ongelma, aina löytyy vaihtoehto mikäli sellaista tarvitsee. Minulla kävi vielä onni matkassa, että muut ryhmässä olevat olivat samanhenkisiä. Meillä oli aina hauskaa tunneilla.

Uusia liikkeitä tuli myös kokeiltua, välillä iski epäluulo ja nauratti niin, ettei meinannut tulla mitään, mutta pian huomasi vaikutuksen. Pienryhmätreeneihin liittyy myös testit ja tuloksia tuli. Kevään viimeisellä tunnilla päästiin kokeilemaan MaVe ennätyksiä ja kyllä muutamien vuosien takaa tehty ennätys meni rikki.

Pienryhmän muista treenaajista saa sitä pientä ylimääräistä sparrausta. Suosittelen lähtemään mukaan yllättämään itseäsi, minä aion jatkaa sopimusta taas vuodella eteenpäin!
Camilla, 52v
Pienryhmä2
Pienryhmä2
Takana on vuosi salitreenejä Villen pienryhmässä, ja mielellään jatkan samaa konseptia. Ville on loistava ja ammattitaitoinen valmentaja, joka laatii monipuoliset ja vaihtelevat ohjelmat, ja jonka tapaamisissa on aina hauskaa ja hyvä tekemisen meininki!

Vaikka itselläni on pidempi salitreenikokemus, mutta mielestäni on aina välillä hyvä treenata PT:n ohjauksessa, joka takaa liikkeiden tekniikan tarkastamisen ja nousujohteiset ohjelmat myös omatoimiseen treenaamiseen. Pienryhmä on hyvä vaihtoehto treenata valmentajan kanssa. Porukassa tehdessä on hyvä henki ja keskinäistä tsemppausta. Viikottaisissa tapaamisissa Ville ehtii ohjata jokaista yksilöllisesti, ja laatii sen lisäksi viikottain jokaiselle omien tavoitteiden mukaiset ohjelmat omatoimitreeneihin hyvin toimivaan sovellukseen.

Kokeneellekin treenaajalle on tullut paljon uusia liikkeitä. Plussana myös se, että pienryhmätreenaus tulee halvemmaksi kuin yksilöohjaus. Voin suositella Villen pienryhmätreenejä niin konkareille kuin vasta-alkajille!
Anna, 61v
Coach Villen kanssa aloitimme harjoittelun syksyllä 2021 ja olimme heti erittäin tyytyväisiä hänen tapaansa valmentaa ja ohjata meidän aamuharjoitteluamme. Villen rauhallinen, selkeä, hauska, monipuolinen sekä hyvin suunnitelmallinen tapa kehittää meidän harjoitteluamme on nostanut kuntotasoamme sekä motivaatiota liikuntaa kohtaan huomattavasti.

Harjoituksissa huomioidaan hyvin kaikki yksilöt ja heidän lähtötasonsa. Jokaiselle harjoitukselle löytyy aina skaalautuva vaihtoehto, jolloin kukaan ei jää tai tunne itseään ulkopuoliseksi. Tämän lisäksi, vaativuustasoa on nostettu hiljalleen mutta varmistaen että perusteet ovat hallinnassa, jonka myötä loukkaantumisvaara on näin myös minimoitu.

Villen ehdottomia vahvuuksia on myös hänen liikunnan teorian syväosaaminen, jolloin jokainen liike ja siihen tarvittava lämmittely on hyvin perusteltu. Tämä sopii erityisesti meidän ryhmällemme, joka koostuu hyvin analyyttisista henkilöistä. Toivomme että yhteistyömme jatkuu Villen kanssa vielä pitkään!

Voimme lämpimästi suositella Villeä kaikille eritasoisille treenaajille, jotka haluavat tehdä asiat oikein ja näin maksimoida lopputulos.
Henrik, 40v
OP pankki
Olemme olleet Villen Golfareille suunnatussa fysiikkavalmennuksessa syksystä 2021 kevääseen 2022.

Ville on valmentajana vaativa, mutta sopivalla tavalla. Villellä on pelisilmää huomioida jokaisen lähtötaso ja asettaa rima sopivalle tasolle.

Villen treeniohjeet olivat saatavilla omatoimiseen treeniin ja oman treenin raportointi kävi kätevästi mobiililla. Sähköpostilla pamahtaneet muistutukset treeneistä sitouttivat, jos välillä laiskotti. Ville myös aktiivisesti kommentoi, mikäli omatoimitreenissä ilmeni kysyttävää ohjattujen tapaamisten ulkopuolella.

Lähtötaso mitattiin treenien alussa ja edistystä mitattiin testein tulosten arvioimiseksi. Treenit ovat motivoivia, suunnattuja golfarille ja todella tehokkaita sekä mukautuvat kulloiseenkin elämän ja maailman tilanteeseen esimerkiksi korona-aikana. Testien perusteella parannusta tuli jokaisella osa-alueella ja golflyönteihin tuli pituutta selkeästi lisää.
Anssi, 57v
"Ville toteutti golfryhmällemme monipuolisen ja dynaamisen talven ajan kuntosaliharjoitteluohjelman. Hyvähenkinen harjoittelu oli tieteellä ja kokemuksella ohjattua ja kaiken tekemisen taustalla oli vahva kehittymisen aikaansaamisen motiivi.

Ville on selkeäsanainen ohjaaja ja hän vastaa myös niihin ns. tyhmiin kysymyksiin ammattilaisen tavoin, huumoria unohtamatta!"
Seppo, 63v
Osallistuin Villen vetämiin golfarin fysiikkavalmennus treeneihin. Valmennus kesti 6 kuukautta ja ryhmässä oli 4 henkeä. Ville veti treenit ryhmälle kerran viikossa.

Ville oli huipputyyppi vetämään treenejä. Ilmapiiri oli rento, mutta tekeminen oli tehokasta. Ville osasi selittää ymmärrettävästi uusien liikkeiden tekniikat ja mikäli jollain oli jonkin liikkeen suhteen rajoitteita Villellä riitti asiantuntemus muokata liikettä kullekin sopivaksi tai keksiä kokonaan korvaava liike.

Villen laatima treeniohjelma oli selkeä ja kaikista liikkeistä oli tekniikkavideot. Treenien vaikutus yleiseen hyvinvointiin oli suuri, olo on energisempi ja mitään kipuja ei ole. Treenien hyöty oli ilmiselvää, mutta kehitystä mitattiin myös treenijakson alussa ja lopussa tehtyjen testien avulla. Voin lämpimästi suositella Villeä valmentajaksi, parempaa ei löydy!
Keijo, 44v

Pienryhmät syksyllä 2023

Tiistain aamuryhmä aloittelijoille NAISILLE 15.8-19.12 klo 8-9 (18 viikkoa)

  • Ryhmässä on 2/4 paikkaa vapaana

Tiistain ryhmä aloittelijoille NAISILLE 15.8-19.12 klo 17-18 (18 viikkoa)

  • Ryhmä on TÄYNNÄ

Torstain ryhmä aloittelijoille NAISILLE 17.8-21.12 klo 18-19 (18 viikkoa)

  • Ryhmässä on 2/4 paikkaa vapaana

Mukaan pääsee niin kauan kuin ryhmissä on tilaa!

Viikko 42 levätään syysloman merkeissä.

Harjoituspaikka: Idealfysion Studio, Lapinlahdenkatu 8, Kamppi, Helsinki.

  • 2 parkkipaikkaa asiakkaille ja loistavat julkiset yhteydet
  • Siistit harjoitus- ja pesutilat

Valmentaja: minusta voit lukea lisää täältä.

Hinta: Pienryhmävalmennuksen hinta on 220e/kk. Ei muita kuluja. Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät liikunta- ja kulttuuriedut.

Varaa aika ilmaiseen ensikonsultaatioon tästä